Vi har fått tag på några "gamla" bilder från en samlarmässa i Imola, Italien som genomfördes i maj 2010. På plats på den mässan, inbjuden av arrangörerna, fanns bl.a. Stene Lundin. Klicka på rubriken för att se fler bilder, de flesta på Sten "Storken" men även en del andra förare.
Bilden - En bild på Bill Nilsson fanns på första sidan på samlarmässans katalog!
JustN_1
De flesta av bilderna nedan är från Imola-banan men även från andra platser och banor!
Bilden nedan - Den alltid startsnabbe "Pelle Mas" Persson har tagit starten på sin Husqvarna före fransmannen Cougnard och John Burton på BSA före ett helt koppel av andra VM-förare. Men nummer 8 syns Sten "Storken" och bakom honom ser man Angelini, Soucek och Osterero, "Tibbe" med 9 syns under armen på fransmannen och nummer 27 tror vi är Vic Eastwood!
JustN_2

Bilden nedan - Stene på sin Lito på väg mot segern i VM-tävlingen på Gallarate-banan 1962. I bakgrunden syns Owe Lundell
.
JustN_4

Bilden nedan - Stene på sin Monark vinner på Imola-bana!
JustN_3

Bilden nedan - Stene omringad av fanatiska italienska fans!
JustN_5

Bilden nedan - En ovanlig situation för "Pelle Mas" Persson. "Pelle" brukar alltid hålla sig på hjulen men här har han hamnat på baken!
JustN_6_Pelle_Mas

Bilden nedan - Bengt Åberg (No 11) hoppar ikapp med en annan förare - svensk (?) på Imolabanan. Men vem är den andra föraren. är det Bert Owe Wallner, eller Arne Kring eller - den som har svaret - gå in under "Kontakt" och meddela oss det rätta namnet!
JustN_8_berg-Wallner_-72