Även i år så hade UMCK-veteranerna valt Söderby Golf & Krog för att samlas runt det traditionella julbordet. Och det blev en hellyckad fest! Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Signalhornet fanns på plats för att starta UMCK-Veteranernas julbord. Och det blev en hellyckad kväll! 

1 Julbord 16 788x443

Nyheten för året var att vi hyrt hela lokalen för oss själva samt anlitat Thomas Trubadur, en sångare och underhållare som fick ordentlig fart på alla medlemmar genom att välja de rätta sångerna! Stämningen var hög, maten smakade förträffligt, och toastmastern Roine Lööf såg till att alla sjöng de snapsvisor och klubbens egna visor som fanns i det traditionella sånghäftet.
Och – tro det eller ej - som avslutning på kvällen så fylldes dansgolvet med dansanta julfestfirare – och det dansades i flera timmar till Thomas Trubadur musik! Det blev verkligen en hellyckad kväll där alla hade ett leende på läpparna när de gick hem på nattkröken efter nästan fem timmars festande!
Klubbens ordförande Bosse Svensson rankade kvällens fest som – ”den bästa hittills under min tid som medlem i UMCK-Veteranerna"!

Bilden - För att få igång festen så behövs det tradionella vishäftet med startsånger och snapsvisor!

1 Julbord 16 Sånger

Bilden nedan - Anders och Leffe, några av de som tillhör den yngre generationen bland UMCK-Veteranerna, förser sig vid det förträffliga julbordet!
1 Julbord 16 Svahn mat 734x788

Bilden nedan - Med rätt julmiljö, god mat och med Thomas Trubadur som underhållare blev årets julbord en höjdare!
1 Julbord 16 Grupp 2 788x415

Bilden nedan - Bosse Svensson och Roine Lööf gör upp riktlinjerna för kvällens festande!
1 Julbord 16 Planer 788x722

Bilderna nedan - massor av glada, festande UMCK-Veteraner!
1 Julbord grupp 4

1 Julbord 16 Grupp1 788x630

Bilden nedan - Thomas Trubadur var en verklig inspirationskälla som såg till att det blev en hellyckad kväll. Med sin sång, gitarrspel och en förträfflig ljudanläggning fick han en sådan fart på gästerna att de dansade hela kvällen!
1 Julbord 16 Trubadur 568x788

Bilden nedan - Roine och Gittan - båda pigga "över 80-åringar" - var de som svingade igång först och bäst!
1 Julbord 16 Dans Hög 652x788
Bilden nedan - ....och resten av gänget var inte mycket sämre. Dansgolvet var fullt hela kvällen!
1 1 Julbord 4 Tal

Bilden nedan - Traditionsenligt så kunde man vinna en presentkorg i klubbens lotteri. Och den lyckliga vinnare var Bruno som vann dubbelt - både första och tredje pris. Här får han pris och kram av Ulla, kvällens prisutdelare!
1 Julbord 16 Pris 1 788x443
1 Julbord 16 Pris 2 788x742

.