Även i år hade vi förmånen att kunna genomföra klubbens årsmöte i SMK Uppsalas klubbhus. Trots varningar om att inte ge sig ut i trafiken pga. kommande snöoväder så kom det ändock 23 medlemmar till mötet – starkt!
Bilden – Kvällens höjdpunkt! Erik Stenlund berättade och visade bilder och filmer om sin framgångsrika karriär. Mycket uppskattat!
Årsmöte 1 23 5

Genomförandet av årsmötet gick som vanligt snabbt och smidigt. Främst beroende på att det var omval på alla poster samt att det inte var så många övriga frågor att diskutera. Redan efter 10-12 minuter så förklarade ordföranden Stig Ove Jansson mötet avslutat!
Därefter blev det kaffe och en god fralla samt lite socialt umgänge innan kvällens höjdpunkt började. Klubbens senaste invalda honnörsmedlem, dubble Världsmästaren i isracing Erik Stenlund, berättade hur hans intresse för motorcyklar och racing startade under ungdomsåren, hur han kom in i isracingsporten, episoder från resorna till Ryssland och hur det gick till när han vann sina två VM-titlar. Erik hann även med, att i korthet, berätta om de fantastiska framgångar han även haft på Speedway och 1000 meters banorna – men det hoppas vi att han kan berätta mer detaljerat om vid ett kommande möte! 😊

Bilden nedan – Här har några trogna UMCK-Veteraner slagit sig ner under vår eminenta klubbbanderoll och på bilden under uppvaktas kvällens underhållare Erik Stenlund!
Årsmöte 2 23 4

Årsm 23 Stenlund Co