Bifogat översändes ett par trevliga tidningsartiklar som är några år gamla. Den första från en artikel i Mc-Folket och den andra om Staffan Eneqvist och grabbarnas äventyr i öst.  Artikeln nr två är från MC-Nytt som Torsten har skrivit för en del år sedan till sin vän i samband med dennes födelsedag! Hälsningar Göran
Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden – ”Totte” Hallman på väg mot VM-segern i Motala 1966!
Göran Story Dec 19 A 769x1024


Vi har haft många mycket duktiga motocrossförare genom åren, men frågan är om inte Torsten Hallman med sina fyra individuella världsmästerskap är den som är den mest framgångsrikaste av våra mästare! Dessutom var han en av dom som introducerade motocrossen i Amerika på 1960-talet med känt resultat. 

Men att han även var en duktig historieberättare kanske inte alla visste. På dessa båda sista sidor i mitt mail berättar han om sin vän och affärskompanjon Staffan Eneqvist. Anledningen till att jag tar med detta denna gång beror på att dessa båda grabbar har hängt ihop genom alla år både privat och i egna företaget som motorcykelhandlare m.m. De äventyr som Torsten här beskriver är ju i allra högsta grad gemensamma upplevelser och berättar om hur det var att vara motocrossåkare i både öst och väst innan sporten var så etablerad som nu.

Göran Story Dec 19 B 768x1024

Göran Story Dec 19 C 768x1024

Göran Story Dec 19 D 767x1024

Göran Story Dec 19 E 767x1024