"Posa" Serenius, som varit en trogen och uppskattad gäst på våra aktiviteter under sista tiden, kom med en speciell inbjudan till klubbens styrelse och de som jobbade med de olika aktiviteterna! Tack "Posa" för initiativet!
Klicka på rubriken för att se mera vad han visade oss i hemmatrakterna!

Bilden - "Posas" buss var lätt att hitta när UMCK-gänget letade efter huset han bodde i!
1 Posa-resa

Utöver att vi hälsade på hemma hos "Posa" så visade han oss också ett närbeläget motormuseum i grannbyn Torsång samt ordnade så gruppen fick komma in på Tony Rickardssons Speedway-museum - en väl bevarad hemlighet som bara speciellt inbjudna får komma och titta på!
Bilden nedan - "Posa" börjar få trångt i garaget med alla pokaler och priser!
2 Posa-resa
Bilden nedan - "Posa" visar en speciell rysk "present"!
3 Posa-resa
Bilden nedan - Inger & Erik Örtlund, som driver sitt museum, tillsammans med vetgiriga UMCK-veteraner!
4 Posa-resa
Bilden nedan - Carolus - en orginell motorcykel tillverkad i Enköping!
5 Posa-resa
Bilden nedan - Erik Örtlunds FN från 1908 är museets "finaste" motorcykel enligt Erik. Att renovera motorcyklar och bilar har varit Eriks hobby sedan 1963. 1979 samlade han alla sina rariteter i ett museum som numera drivs av familjen Örtlund. Utöver mc och bilar finns även en stor samling av leksaker, emaljskyltar och en lanthandel med inredning från 1879!
6 Posa-resa
Efter besöket hemma hos "Posa" och i familjen Örtlunds museum fortsatte färden till Tony Rickardssons "hemliga" ställe. Bilder från besöket kommer senare! Under tiden njut av en häftig bild på Sveriges bästa speedwayförare genom tiderna!
Tony R Small